online

//CRAZY GIRL DIARY

Monday, December 31, 2012 @ 9:00 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm ..
Firstlyy Teha nak cakap Selamat Tahun Baru sayaanggggg :') Awak Tehaa sedih sangat sbb awak tade bersama dengan Teha malam nih . Teha faham teha memang dah tak layak unutk berada disisi awak kan ? hmm :')  Sekarang dah 1/1/2013 dah masuk 2013 tahunn baru . Awak tahu tak azam Teha tahun nih untuk nak bersame dengan awak , tahun nih awak SPM kan sayangg . Hm Teha memang ade mohon Sekolah Teknik Perdagangan , tp Tehaa ta nak dpt kat sane , Teha nak bersama dengan awak , Teha nak belajar same2 dengan awak Teha nak tuisyen same2 dengan awak , awak ingat tak janji2 kite semua nih ? Teha ta nak pentingkan diri sendiri , Teha takut kalau teha masuk asrama nanti , ntah awak jadi ape laa kat luar sane nanti . Tehaa takut awak banyak terpengaruh dengan kawan2 . Teha nak belajar same2 dengan awak , nak sangat hubungan kite yang dulu . Arituu kite baru jee getback lepas awak break dengan Soleha , kite dah janji balik kan . Teha sedih sangat bile mase tuu awak ckp awak dah tade semangat nak skolah , awak dah tanak fikir pasal belajar , awak dah ta nak fikir pasal hal skolah , awak ckp spm tuu dah tak penting , awk ckp awak da banyak tinggal solat . mcm2 laa perkara yg buruk thenn teha ckp baik2 awak nak jadi diri awak semula kann . Then teha cerite kat awak family Teha nak keluarkan Teha dri pj2 , nak masukkan teha dekat pj1 . Then awak maraa gilee terus badmood sampai 3 hari :'( awak ckp bnyak skolah lagi knape skolah tuu jugak yg teha pilih . Awak itu bukan keputusan tehaa , tehaa pening , tehaa dah taktahu nak buat ape . Teha ckp dengan awak kite bole berbincang elok2 kann pasal bende nih tapi awak ckp bende mcm nihh dah tkbole bawak berbincang . sedihnyaa teha sampai awak dah tade mct teha langsung teha mct pun awak balas mcm ta nak layan jee . awak maki marah tehaa , then teha sedih teha terus mintak break kan . awak maafkan tehaa , tehaa sayang sangat dekat awak tp teha rase awak dah tade perasaan yg same mcm teha rase , awak takpenah nk faham kan yg selama nih teha tunggu awak , menangis hari2 . Teha rindu awak , Teha rindu Mohd Aqid teha yang duluu , rindu Mohd Aqid yang 24 jamm ade dengan teha mase teha sakit , tapi itu semua duluu , skrng awak dah berubah mendadak . Teha dah tak kenal sape awak , teha selalu pujuk diri teha sendiri ckp awak dah mati , hakikatnya awak masih hidup . Tehaa rinduu gilaa dekat awak sayangg , Tehaa kecewa sangat dah tkdpt bersame dengan awak , hajat teha untuk belajar same2 dengan awak pun tak kesampaian , teha kalau bole nak berjaya same2 dengan awak teha ta nak sorang2 berjaya . Awak spm awak tuu penting sangat , satu tahun jee sayang untuk awak beljar betul2 tak lamee punn . Ya Allah aku takut semangat dia untuk jadi diri dia balik akan hilang aku takut dia akan jadi budak terok aku takut kalau dia terus hancur ya allah . Aku tahu Mohd Aqid tuu tk mcm tuu tp skrng knape dia berubah gilee ya allah . Aqid yang teha kenal selama 2 tahun nih baik ya allah , tapi kebaikkan  dia semakin hari semakin hilang . Mungkin orang takkan percaya kan yg aku ckp dia tuu baik , tp itu lah hakikatnya aku nampak semua tuu selama aku bersame dengan diaa . Aku tahuu dia banyak terpenggaruh dengan kawan2 , Ya Allah kau tujukkan laa jalan engkau kepadanye ya allah , berilah dia hidayah-mu Ya Allah , lembutkan laa hatinya Ya Allah :"( Aku tak sanggup nk tgok dia hancur . Aku dah tkdpt bersamenye lagi , siapa la kan yang akan gantikan tempat aku :') Awakk jage diri awak baik2 ye moncong , Teha akan selalu doakan kebahagiaan awak dan kejayaan awak . Walaupun teha dah tade disisi awak doa teha akan selalu disisi awak . Awak jangan nakal2 ye sayanggg :') Teha takkan pernah untuk lupakan awak takkan pernah untuk lupakan kenangan2 kita . Semoga tahun baru nih awak ade azam yang baru ye sayangg . Selamat Tinggal , hati teha tetap ade awak biyy . iloveyousomuch Mohd Aqid bin MD Said 



Older Post
The Owner Blog

Hello , welcome to My Oficial Blogger :> Be nice , be rude here okay ♥ Don't forget to follow me :)
hit counter
Click Below !

Diary Me Him Them


Let Sing!




.